Assisterende leder søges til FHR i Ry: Ledelse med fokus på kvalitet, samarbejde og udvikling.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi ønsker at understøtte vores leder i Fællesskabets Hus og søger derfor en assisterende leder.

Plejehjemmet i Fællesskabets Hus er en del af Plejedistrikt Ry, som organisatorisk er placeret under Sundhed Omsorg og Handicapområdet (SOH) i Skanderborg Kommune.

FHR er et nyt plejecenter med 72 boliger fordelt på fire afdelinger med 18 boliger i hver. Huset er centralt placeret i Ry by og har et godt samarbejde med lokalsamfundet. Ligeledes er der gode togforbindelser til de omliggende byer – Skanderborg, Silkeborg og Århus.

Medarbejderne har en høj faglighed og er dedikerede til arbejdet. Det giver sig udslag i lav personaleomsætning, og i at vi har let ved at rekruttere dygtige medarbejdere. Her er et tæt dagligt samspil mellem leder, assisterende leder og planlæggerne, som deler et kontor med ”uformel” tone og stor hjælpsomhed. I ledergruppen, som består af leder af hjemmeplejen, leder af sygeplejen, leder og assisterende leder af plejehjemmet, samt distriktschef for distrikt Ry, har vi et godt og tæt samarbejde om alt fra drift til udvikling.

Som assisterende leder skal du være nærværende og udfylde en lederrolle, der tager udgangspunkt i at videreføre og udvikle den sundhedsfaglige praksis, det gode hverdagsliv for beboerne og et godt arbejdsmiljø for alle husets 100 medarbejdere. Du kommer til at refererer til lederen af Fællesskabets Hus og I vil tilsammen udgøre ledelsen af husets fire afdelinger. I dagligdagen har I et tæt samarbejde med husets to planlæggere. Stillingen er på ca. 37 timer ugen uden arbejde i weekender/helligdage.

Om dig:

 • Har en sundhedsfaglig uddannelse gerne fag på diplomniveau
 • Gerne erfaring fra en lignende stilling med personaleledelse, økonomi og drift
 • Erfaring med tværfagligt samarbejde
 • Erfaring med demensområdet og demenssikring
 • Superbruger i CURA og KMD OPUS
 • Har kendskab til arbejdet i en politisk ledet organisation

Vi forventer at du:
 • Kan lede med afsæt i vores værdier og kerneopgave og i tæt samarbejde med lederen - så det kan mærkes hos personale og beboere
 • At du kan lede processer og skabe resultater med kvalitet og effektivitet for øjet og altid med beboeren i centrum samt fokus på bedst og mest udbytterig udnyttelse af den enkelte medarbejders kvalifikationer, kompetencer og tid
 • Har gode samarbejdsevner i forhold til borgere, pårørende, medarbejdere og øvrige lederkollegaer
 • Besidder en høj relationel kompetence og evner at indgå og præge tværfaglige samarbejder på flere niveauer
 • Har økonomisk forståelse og kan skabe en sikker drift i en variabel plejetyngde
 • At du i en travl hverdag formår, at prioritere, så der er tid til ”klog ledelse” med fokus på strategiske, langtidsholdbare og innovative løsninger ledelsesgrundlag-skanderborg-kommune-2021.pdf
 • Er en stærk formidler, der med personlig og faglig gennemslagskraft kan skabe følgeskab og gennemskuelighed i hverdagen.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyst til at besøge Fællesskabets Hus i Ry, kontakt da leder Rena Christou på telefon 23 43 21 93 eller på e-mail: rena.christou@skanderborg.dk.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2024.

Samtaler afholdes den 28. juni 2024.

Løn- og ansættelsesmæssige vilkår forhandles med pågældende forhandlingsberettigede organisation.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fælleskabets Hus, Fællesskabets Hus Alleen, 8680 Ry

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069268

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet