Foredrag: Find inspiration til en mere vild have

Profilbillede
Marie Nørgaard

Drømmer du om en have, som er mere vild, og giver plads til naturens liv? Så kan du komme til foredrag i Torvehallerne og få mere viden om den bæredygtige have.

Efteråret er den helt rigtige årstid, hvor planlægning af den bæredygtige have kan starte. Efteråret er nemlig den bedste tid at plante f.eks. træer, buske og blomster, som giver næring til havens dyr og insekter. Efteråret er den tid, hvor nye planter og træer har bedst chance for at overleve og etablere sig godt, inden vinterens dvaleperiode begynder. 

Kom til foredrag og bliv inspireret, og få svar på dine spørgsmål om den vilde have, grønsagsdyrkning, kompostering og frøindsamling.

  • Tid: Søndag 26. september kl. 11.00-13.00
  • Sted: Torvehallen ved stationen i Ry

Sådan ser programmet ud:

Giv plads til natur ved at lade haven være mere vild - men hvordan? Naturhavekonsulent for Vildskab, Anna Bonnichsen fortæller. 

Kl. 11.30. Den spiselige have – urte og grønsagshaven.

Hvordan kommer man i gang med at skabe en grøntsags- og urtehave - den rigtige og korte vej fra jord til bord. Hanne Gustavussen, Grøntsagshavekonsulent fra HaveKræs fortæller.

Kl. 12.00. Indret et skovhjørne i din have og skab levesteder for mere dyreliv.

Med inspiration fra permakultur og skovhaver kan vi indrette en del af vores have, så den giver føde og levesteder for andre arter. Folk fra Fælleshaven og Skovhaven under Omstilling Ry fortæller.

Kilde: https://www.facebook.com/8680ry/posts/5108768162472816