Julegave Salon i Alling


Af Hanne Linding

INTIM JULEGAVE SALON I ALLING

I Alling åbnes dørene på Ringvej 33 den kommende weekend. Her er huset fyldt med skønne sager i glas, smykker og strik. Produkterne er alle af høj kvalitet og passer rigtigt flot sammen – det minimalistisk blæste glas – de organiske formede smykker – det farverige og detaljerige strik.

Alle er velkomne til at kigge forbi til det hyggelige event og evt. lade sig inspirere til indkøb af årets særlige julegaver.

"Vi byder på noget varmt at drikke udenfor på terrassen, og skulle der være indført deciderede Covid-19 forskrifter, sørger vi også for at overholde dem," siger strikdesigner Hanne Linding, hvis hjem danner rammen om arrangementet.

Den lokale glasblæser Line Gottfred Petersen har lang erfaring med at blæse glas og fremstille smykker. Hendes særkende er de sandblæste overflader, hvor man aner forskellige tekstile strukturer fra blonder såvel på unika glas som på smykkerne af akryl.

Gæsteudstiller, Sophie Rose fra Viborg deltager med sine håndlavede unika smykker i fair-trade materialer. Hun arbejder med organiske former, smukke emaljer og bladguld - og lige nu på en serie skulpturelle ringe, der er sammensat af flere forskellige ædelsten i smukke, sarte farver.

Hanne Linding designer unikke strik kollektioner til kvinder – enkelt og tidløst design, strikket op i mange farver og af materialer i høj kvalitet. Kollektionen er produceret i et samarbejde med to små familieejede italienske strikkeværksteder, hvor godt håndværk og fine detaljer er i højsædet.

Julegave Salon, lørdag og søndag den 4. & 5. december kl. 11-17. Ringvej 33, Alling 8680 Ry. Derudover kan der laves aftale om besøg på andre tidspunkter.

 

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Hanne Linding