Kreativ og ambitiøs køkkenchef søges til genåbning af Hotel Birksø i Ry

dato

Vi søger pr. 1. januar 2025 en faglig og kreativ stærk køkkenchef til Hotel Birksø i Ry, som skal genåbne med nyt koncept, fredag den 31. januar 2025.

Har du ambitioner og tænker ud af boksen og har du lyst til at udvikle hvor du kan?
Kan du opfylde dette, så er det måske dig, der kan tage styringen i vores 2 nye restauranter, og sikre vores kommende gæster en god madoplevelse.
Vi forventer at du er mødestabil, ønsker et langsigtet job og er økonomisk bevidst. 
Det vil være en forudsætning for at besidde jobbet, at du er udlært kok og har erfaring som køkkenchef fra lignende stilling.

Hvem står bag Hotel Birksø
Hotel Birksø i Ry er et søsterhotel til 2 veldrevende hoteller i Sønderjylland. Her vil du opleve en professionel og engageret ledelse, som deltager aktivt i driften af hotellerne. Du vil blive en del af et team som arbejder under ordnede forhold, med et godt sammenhold.

Konceptet bag Hotel Birksø
Hotellet har fokus på at sælge opholdspakker, firmaovernatninger, konferencepakker, mødepakker samt generel restaurationsdrift. 
Hotellet huser 2 restauranter, med 2 forskellige koncepter.
Birksø GastroBar har åben alle ugens dage fra kl. 12, hvor der tilbydes lette café retter hele dagen, samt et lækkert aftenkort. Stedet bruges også som bar i aftentimerne.
Restaurant RY'tteriet er hotellets "pæne" restaurant, hvor der er fokus på at give gæsterne en gastronomisk oplevelse, på et fagligt højt plan. Restauranten har åben mandag til lørdag fra kl. 18:00, hvor der serveres 3 eller 5 retters menu.

Om jobbet
Som køkkenchef på Hotel Birksø, vil du få hovedansvaret for den daglige driften af køkkenet, som levere mad til 2 restauranter samt møder og konferencer. Køkkenet er åben fra kl. 12 - 21 alle ugens dage, året rundt.  

Dine ansvarsområder

  • Daglig planlægning og ledelse af køkkenteamet.
  • Udarbejde vagtplaner.
  • Ansættelse af køkkenpersonale.
  • Vareindkøb.
  • Digital egenkontrol
  • Udarbejdelse af menuer, som løbende skiftes efter sæson.
  • Deltage aktivt i den daglige drift.

    Vi forventer, at du
  • Har erfaring som køkkenchef.
  • Er en dygtig og engageret kok med en god portion faglig stolthed.
  • Er kompromisløs, når det gælder kvalitet og anretning.
  • Har gode samarbejdsevner og er pligtopfyldende.
  • Er god til at lære fra sig, og villig til at tage elever.

Ansættelse
Der er tale om en fastansættelse. Ansættelse sker på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. januar 2025, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så send din ansøgning, cv, foto samt referenceperson til booking@birkso.dk. Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende, men vi ansætter så snart den rigtige kommer.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen.
Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Martin Fuhlendorff, på tlf. 73707340 på e-mail: booking@birkso.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hotel Birksø ApS, Kyhnsvej, 8680 Ry

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6155756

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet