Ristorante Pizzeria Italia: Ry’s ældste Italienske restaurant

Profilbillede
dato

“Jeg har altid arbejdet med italiensk mad - siden jeg var 14 år gammel - det er det jeg kan lide, og det er noget jeg har arbejdet med altid,” fortæller Yosif Nona Sliwa.

Yosif er 30 år gammel og har ejet restauranten Ristorante Pizzeria Italia i lidt over 6 år. Han har kendt restauranten siden han gik i 5. klasse, så da han en dag fik chancen for at overtage, tog han den.

Selve restauranten har en lang historie bag sig. Den har eksisteret i over 30 år, hvorfor den er også en forankret del af Ry’s lokalliv: 

“Vi har familier, der er kommet her siden deres børn var babyer, og de kommer stadigvæk, og deres børn er nu teenagere,” fortæller Yosif.

Foto: Ristorante Pizzeria Italia har et stort udvalg af pizza til enhver smag

Yosif går op i at løfte den opgave, det er at drive en restaurant, der har den historie, som Ristorante Pizzeria Italia. Hans kendskab til restauranten og hans passion for det italienske køkken er heller ikke til at tage fejl af:

“Vi gør vores bedste for at yde en god service og servere god mad - og vi har mange glade kunder. Vi har stamkunder, men vi har også kunder, der kommer langvejs fra, for eksempel fra både Skanderborg og Silkeborg,” fortæller Yosif.

Derfor har Ristorante Pizzeria Italia også et veletableret værdigrundlag, hvori en god service og den gode, italienske mad står som det centrale.

Kun de bedste råvarer er gode nok

Ristorante Pizzeria Italia tilbyder både italiensk mad, pizza og hertil takeout. Yosif står for det meste selv i køkkenet eller i pizzariaet, men han agerer også tjener, hvorfor han altid har en finger på pulsen i forhold til, hvad der sker i restauranten.

Det skal være en madoplevelse at komme på restauranten, hvorfor kundens glæde - både når de kommer ind, og når de går igen - altid er det centrale for Yosif og de 9 andre ansatte i restauranten.

Derudover har restaurantens kok været ansat i over 16 år og hans erfaring med det italienske køkken strækker sig endnu længere.

Foto: Book bord til Ristorante Pizzeria Italia online eller via telefon

Vigtigst af alt, når det kommer til at skabe en fantastisk madoplevelse, er de råvarer, som der gøres brug af i Ristorante Pizzeria Italia: 

“Vi sørger for at få de rigtige råvare ind. Jeg sørger for at få handlet ind, nogle ting handler jeg ind hver dag, andre ting får vi leveret. For eksempel mel og ingredienserne til tomatsaucen, det er meget vigtigt, at det er de rigtige italienske råvare, og det får vi leveret fra en italiensk leverandør,” fortæller Yosif. 

Hertil sørger Yosif også får at udvælge den helt rigtige vin: 

“Til vinen har jeg selvfølgelig en leverandør, som kun har med italienske vine at gøre (...) vi opdaterer løbende. Hvis der er noget nyt, så smager vi på det, og hvis det passer til maden, tager vi det ind og hvis ikke, så skal vi selvfølgelig ikke have det,” understreger Yosif. 

Hvis du ønsker at se menukortet, bestille bord eller læse mere om restauranten, kan du klikke dig ind på deres hjemmeside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Yosif Nona // Ristorante Pizzeria Italia